U trenucima kad, zbog posljedica potresa u Gradu Zagrebu, nismo u mogućnosti igrati kako reprizne, tako ni premijerne naslove u dvorani Gradskog dramskog kazališta "Gavella", a želja nam je, koliko nam oklonosti dopuštaju, nastaviti s radom, u stalnoj smo potrazi i dogovorima s prostorima koji bi nas mogli ugostiti i gdje bismo mogli realizirati svoje programe.
Tako 27. listopada "Višnjik" gostuje u Histrionskom domu, na IX. "Bobijevim danima"; a od 02. do 07. studenog očekuje nas Tjedan "Gavelle" u "Komediji", gdje igramo tri naslova: "Hotel Zagorje" (02. i 03. studenog), "Gospodu Glembajeve" (04. i 05. studenog) i "Kako je počeo rat na mom otoku" (06. i 07. studenog). Ulaznice se kupuju u Zagrebačkom gradskom kazalištu "Komedija".
Zahvaljujemo se domaćinima koji nam omogućuju da kazališno živimo i dok nam dvorana u Frankopanskoj nije u funkciji, te se nadamo da ćete nas svojim dolaskom podržati i na ovim zagrebačkim gostovanjima, kao i da se što prije vidimo u vašem i našem kazalištu "Gavella"!