Paolo Magelli nagrađen je za najbolju režiju, Enes Vejzović osvojio je glavnu nagradu za mušku ulogu "Mladen Crnobrnja Gumbek", nagradu "Sabrija Biser" mladom glumcu za uspjelo interpretiranu ulogu karakterne komike dobila je Petra Svrtan, a dvije ravnopravne glumačke nagrade osvojile su Jelena Miholjević i Barbara Nola. O nagradama su odlučivali Goran Grgić, Ana Prolić i Bojana Radović.

"Ponovno ujedinjenje dviju Koreja" Joëla Pommerata, duhovit je i poetičan scenski predložak, ponuđen izvođačima s nježnošću i razumijevanjem glumca koji piše za glumce. Paolo Magelli pritom je redatelj koji ovakve, formom raspršene tekstove, svojim redateljskim postupkom vješto okuplja i zbija, znajući im istaknuti dramatičnost i ludičnost. Suprotno očekivanjima sugeriranim naslovom, "Ponovno ujedinjenje dviju Koreja" nije predstava ni o politici ni o ratovanju, već o ljubavi. Riječ je o studiji parova u krizi. Pommeratovo je pismo "gorko-slatko", ali francuski autor kao da se uz osmijeh poigrava s melodramatičnom matricom, ne izrugujući joj se, nego ju inventivno preispitujući.

Predstavu je režirao Paolo Magelli, dramaturginja je Željka Udovičić Pleština, scenografiju potpisuje Lorenzo Banci, kostime Marita Ćopo, autor glazbe je Ljupčo Konstantinov, a oblikovatelj svjetla Zdravko Stolnik.

U predstavi igraju: Ksenija Pajić, Jelena Miholjević, Barbara Nola, Nataša Janjić, Tena Nemet Brankov, Petra Svrtan, Janko Rakoš, Ranko Zidarić, Enes Vejzović i Igor Kovač.

Početkom srpnja, predstava "Ponovno ujedinjenje dviju Koreja" bit će dva puta izvedena na renomiranom, 35. izdanju Festivala de Almada u Lisabonu.

Ponovno ujedinjenje dviju Koreja