Otkazuje se predstava "Dundo Maroje" u ponedjeljak, 30. siječnja 2012.

30. 01. 2012.

Izvedba predstave "Dundo Maroje" Marina Držića, u režiji Marca Sciaccaluge, koja se trebala odigrati danas, u ponedjeljak, 30. siječnja 2012., otkazuje se zbog bolesti glumca. Kupljene ulaznice možete zamijeniti na blagajni kazališta, ili se za sve informacije raspitati na broj telefona blagajne - 01 4864 616.

Promocija knjige "Nosi nas rijeka i druge drame"

23. 01. 2012.

U subotu, 28. siječnja 2012. u 17,30 sati, u Atriju kazališta "Gavella" održat će se promocija knjige Elvisa Bošnjaka "Nosi nas rijeka i druge drame". O knjizi će govoriti Lucija Ljubić, Anja Šovagović Despot, Željka Turčinović i autor, Elvis Bošnjak. Izdavač je Hrvatski centar ITI, a "Nosi nas rijeka i druge drame" je 50. knjiga u Biblioteci Mansioni, jedinoj specijaliziranoj teatrologijskoj i dramskoj biblioteci u Hrvatskoj koja objavljuje knjige s područja teorije drame, povijesti kazališta i suvremene dramatike. Knjigu će biti moguće kupiti po promotivnoj cijeni.

Otkazuje se izvedba predstave "Prolazi sve" u petak, 13. siječnja

12. 01. 2012.

Izvedba predstave "Prolazi sve" Dubravka Mihanovića, u režiji Olivera Frljića, koja se trebala odigrati sutra, u petak, 13. siječnja 2012., otkazuje se zbog bolesti glumca. Kupljene ulaznice možete zamijeniti na blagajni kazališta, ili se za sve informacije raspitati na broj telefona blagajne - 01 4864 616.

Premijera predstave "Prolazi sve" Dubravka Mihanovića

09. 01. 2012.

U subotu, 7. siječnja 2012. u 19,30 sati, odigrala se premijera predstave "Prolazi sve" Dubravka Mihanovića u režiji Olivera Frljića. Komedija o starosti i prolaznosti, koja će vas natjerati na suze i smijeh. Uzbudljivo, razigrano, duhovito putovanje jedne žene od rođenja do smrti. Ljubav i rastanci, koračnice i šlageri, puno plesa i malo politike, dolazak gospođe iz EU... i još puno toga... Predstavu režira Oliver Frljić, scenografiju potpisuju Dubravko Mihanović i Oliver Frljić, a kostimografiju Sandra Dekanić, koreografkinja je Irma Omerzo, a glazbu potpisuje Frano Đurović. U predstavi igraju Jelena Miholjević, Ksenija pajić, Dijana Vidušin, Ivana Roščić, Antonija Stanišić Šperanda, Barbara Nola, Amar Bukvić, Enes Vejzović, Janko Rakoš, Filip Križan i Sven Medvešek.