Cvetkovo u Kazalištu "Gavella"

25. 12. 2023.

U srijedu, 27. prosinca, u Kazalištu "Gavella" obilježit ćemo prvo Cvetkovo. Naime, na taj dan rođen je naš dragi, nedavno preminuli prijatelj i kolega Nenad Cvetko, član ansambla teatra u Frankopanskoj od svojih studentskih dana.

Otkazuje se predstava "Hotel Zagorje" 23. prosinca

23. 12. 2023.

Večerašnja izvedba predstava "Hotel Zagorje" otkazuje se zbog bolesti. Sve informacije vezane uz zamjenu kupljenih ulaznica možete dobiti na blagajni kazališta, od 10,00 sati do početka predstave ili na broj telefona 01 4864 616.

Premijera predstave "Majka" Floriana Zellera na sceni "Mala Gavella"

18. 12. 2023.

U srijedu, 20. prosinca 2023., na novoizgrađenoj maloj sceni našeg teatra – "Maloj Gavelli", održat će se premijera predstave "Majka" Floriana Zellera, u režiji Enesa Vejzovića i koprodukciji kazališta „Gavella“ i Ludens teatra.

Premijera predstave "Spaljena" na Sceni Atrij

07. 12. 2023.

U petak, 8. prosinca 2023. u 19,30 sati, na Sceni Atrij „Kazališta Gavella“ premijerno će se izvesti predstava „Spaljena“ autorski projekt "Mraksvjetla".
U kolažnom materijalu susreću se stihovi Jelene Miholjević, jedno Kafkino pismo Mileni, zamišljeni prizori sa snimanja Wellesova "Procesa" u Zagrebu, krhotine (ne)odigrane predstave "Tri sestre", materijali nastali iz glumačkih improvizacija, Šovagovićevi i Mihanovićevi "kratki rezovi", "vještičja poezija" i još toga, uz glazbu Šimuna Matišića i pokoji baladni song, stvarajući izvedbu koja slobodno miješa san i zbilju, poeziju i kazalište, književne i filmske motive, žudnju za kretanjem i žeđ za slobodom. "Pođite ih vidjeti sutra. Jer da su se vještice skupljale na Medvedgradu..."