Nakon uspješnog prvog izdanja G • točke pozivamo vas na drugu večer novog kulturnog projekta u srcu Zagreba – doživite najbolje domaće umjetnike i umjetnice u novom svjetlu Gavelle!

U četvrtak, 1. prosinca od 21,30 u foajeu kazališta "Gavella" s nama su imena koja nije potrebno posebno najavljivati, s obzirom da su svojim dugogodišnjim radom postali vodeća imena hrvatske i svjetske kulturne scene – jedna od najaktivnijih hrvatskih stripašica i animatorica Irena Jukić Pranjić, klasik hrvatske proze Edo Popović i jedan od najuspješnijih domaćih muzičara, Darko Rundek. Program vodi novinar, urednik, ilustrator i dizajner Vladimir Šagadin, a za muzička intermezza zadužen je kućni bend Porto Morto.
Projekt G • točka: Grad u Gavelli zamišljen je kao platforma unutar koje će se u mjesečnom ritmu stvarati nove, zajedničke, inovativne i hibridne umjetničke forme. Spojem live acta, talk showa, razgovora s gostima, čitanjima književnosti uživo te projekcijama različitih vizualnih umjetnosti, pružamo mogućnost drugačijeg doživljaja kako umjetničkog djela tako i njegova autora ili autorice. Nakon službenog dijela programa, večer nastavljamo s DJ Snihom. Projekt organiziraju Festival europske kratke priče i Centar za kreativno pisanje u suradnji s kazalištem "Gavella".
Ulaz je slobodan.