U utorak, 16. lipnja 2015., u 19,30 sati, prije izvedbe predstave "Candide ili Optimizam" Voltairea, održala se ceremonija dodjele nagrade najboljoj glumici i najboljem glumcu u premijernim predstavama kazališta "Gavella" u sezoni 2014./2015.Dvoje najboljih glumaca u ovoj sezoni po mišljenju publike, odabralo je prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od naših najvjernijih gledatelja. Marija Cahunek, Goran Korica, Leon Žganec - Brajša, Mladen Vojvodić, Diana Stinčić, Vanja Fogel i Ljiljana Rukavina, predsjednica povjerenstva, najbolje su tako trebali pronaći u pet naših ovosezonskih premijernih naslova, a to su: "Amadeus", "Hrvatski bog Mars", "Bojim se da se sada poznajemo", "Kolovoz u okrugu Osage" i "Othello".

Najbolja glumica kazališta "Gavella" u sezoni 2014./15. - "Kompleksnost lika alkoholičarke i tabletomanke Violet omogućila je ovoj glumici da pokaže svu raskoš svog talenta. Skladnim prijelazima iz različitih emotivnih i fizičkih stanja, od introvertne šutnje preko samosažalnog kajanja do odrješite dominantnosti i prkosa, vješto izbjegava opasnost karikaturalnosti te uspješno kreira vrlo plastičan lik. Najbolja glumica u premijernim predstavama je ANJA ŠOVAGOVIĆ DESPOT!"
Najbolji glumac kazališta "Gavella" u sezoni 2014./15. - "Jasnom dikcijom, dramatičnim ali odmjerenim gestama te sugestivnošću pogleda i svojom iznimno vještom moći fizičke transformacije uvjerljivo nam donosi lik u različitim razdobljima njegova života: mladi Salieri, zadovoljan sobom, bahat i slavan, zatim intimno razočaran u svoj talent, ljubomoran, zavidan, ogorčen zbog osuđenosti na mediokritetstvo unatoč marljivom radu i iskrenoj predanosti umjetnosti, te Salieri kao starac - nakon Mozartove smrti - razdrt je suprotnošću osjećaja: zadovoljstvo zbog fizičkog odstranjivanja konkurenta ali i grižnja savjesti otežana estetskim žaljenjem zbog nestanka genijalnog glazbenika. Najbolji glumac u premijernim predstavama je ENES VEJZOVIĆ!
Nagrade je uručio Boris Svrtan, ravnatelj kazališta "Gavella".
Na ovogodišnjem "Gavella Fairu", od 29. svibnja prikazano je čak 13 naslova te je publika, ove godine, kao i prethodnih, izuzetnom popunjenošću gledališta dokazala značaj, i potrebu, "Gavella Faira"!