U srijedu, 14. lipnja 2017., u 19,30 sati, prije izvedbe predstave "Kao na nebu" Kaya Pollaka, održala se ceremonija dodjele nagrada "Gavella faira" u sezoni 2016./2017.I ove godine dodijelili smo tri nagrade, dvije glumačke i nagradu portala Studentski.hr najboljoj predstavi. Prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od kreativnih i motiviranih čitatelja portala Studentski.hr, kritičkim je okom biralo između pet ovosezonskih premijernih naslova kazališta "Gavella", a to su: "Gospođa Bovary", "Priče iz Bečke šume", "Romanca o tri ljubavi", "Komet", "Srce veće od ruku" "Nevidljivi" i "Tesla Anonimus". Članice povjerenstva su Ana Marasović, zamjenica glavnog urednika Studentskog.hr, te Sara Futač, Terezija Bošnjaković, Željka Jeličanin i Barbara Tolić, koje su donijele odluku o tituli najbolje. Portal Studentski.hr nagrađuje predstavu – "Srce veće od ruku"! Nagradu je primila redateljica Tamara Damjanović i ansambl predstave.

A dvoje najboljih glumaca u ovoj sezoni po mišljenju publike, odabralo je prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od naših najvjernijih gledatelja. Oni su, ove sezone: Vesna Mikšec, predsjednica povjerenstva, Svetlana Hrvojčec, Tanja Gotal, Vlasta Jelušić, Nikola Rašić, Vladimir Tomić i Tomislav Pleše.

" Svojom izražajnošću i istovremenom nenametljivošću, ona je uspjela dočarati zadane joj likove ponajprije u emocionalnoj dimenziji, aspektu glume koji je zasigurno najzahtjevnije postići, jer upravo on najizravnije pogađa gledatelja. Glumica sezone po izboru povjerenstva je – Nataša Janjić!"

" On je glumac koji se vješto identificira s ulogom, bojeći je svojom prepoznatljivom pojavom i izvedbenim žarom, glumac koji uvlači gledatelja u priču i potiče ga da se stopi s predstavom te ju ne samo gleda, već i proživljava. Glumac sezone kazališta "Gavella" po izboru povjerenstva je –Igor Kovač!"

Nagrade je uručio Boris Svrtan, ravnatelj kazališta "Gavella".
Na ovogodišnjem "Gavella Fairu", od 01. lipnja prikazano je čak 14 naslova te je publika, ove godine, kao i prethodnih, izuzetnom popunjenošću gledališta dokazala značaj, i potrebu, "Gavella Faira"!

Dodijeljene nagrade "Gavella Faira" 2017.

Slijedi na repertoaru

no photo

SSSNIŠTA ft SKRR SKRR

PREMIJERA
Autorski projekt studenata glume 2. godine MA studija glume, Klasa Krešimira Dolenčića

Utorak, 16. travnja 20:00 h

no photo

SSSNIŠTA ft SKRR SKRR

Autorski projekt studenata glume 2. godine MA studija glume, Klasa Krešimira Dolenčića

Srijeda, 17. travnja 20:00 h

no photo

SSSNIŠTA ft SKRR SKRR

Autorski projekt studenata glume 2. godine MA studija glume, Klasa Krešimira Dolenčića

Četvrtak, 18. travnja 20:00 h