Rođen je u Osijeku 1968. godine. Diplomirao je glumu na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, 1998. godine. Isprva je kao glumac zaposlen u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku, odakle prelazi u Zagrebačko kazalište mladih, a odatle u Kazalište Trešnja, članom čijeg glumačkog ansambla postaje 2003. godine. U Trešnji ostvaruje brojne zapažene uloge; između ostalog je i Strašilo u Čarobnjaku iz Oza, Otac u Mami kao priči, Lumiere u Ljepotici i Zvijeri, Fagin u Oliveru Twistu, igra u predstavi Ne, prijatelj!... U Kazalištu Trešnja radi do danas, trenutno kao ravnatelj toga dječjeg teatra. Na pozornici svog matičnog kazališta režirao je predstave: Alisa (prema onoj U zemlji čudesa L. Carrolla); Pinocchio i Frankenstein, za koje je uz režiju napravio i dramatizaciju.
U ostalim našim kazalištima kao redatelj postavio je na scenu naslove: Komšiluk naglavačke (u riječkom HNK Ivan pl. Zajca); Noževi u kokošima, To samo Bog zna, Kauboji (za režiju ove predstave nagrađen je i Nagradom hrvatskog glumišta, Plaketom Grada Zagreba, Vjesnikovom nagradom "Dubravko Dujšin", Marulom za najbolje redateljsko ostvarenje..., a i predstava u cjelini osvojila je mnogobrojne nagrade) i Nemirne noge (u Teatru EXIT); Kad se mi mrtvi pokoljemo te O medvjedima i ljudima (u SK Kerempuh); Smisao života gospodina Lojtrice te Niko i ništ (u KNAP-u), nerijetko autorske projekte u kojima je i potpisnik teksta.
Od filmskih uloga valja izdvojiti one u filmovima: Kauboji; Koko i duhovi; Libertango; Crnci; Zapamtite Vukovar; Gospođa za prije; Armin; Mrtvi kutovi; Leti, leti; Prezimiti u Riju; Chico; Anđele moj dragi...

Slijedi na repertoaru

Moderni oblici patnje

Moderni oblici patnje

Ponedjeljak, 20. svibnja 19:30 h

kupi ulaznice
Kraljevo

Kraljevo

Utorak, 21. svibnja 19:30 h

kupi ulaznice
Kraljevo

Kraljevo

Srijeda, 22. svibnja 19:30 h

kupi ulaznice