U kazalištu "Gavella", u petak, 12. travnja, nakon izvedbe predstave "Stela, poplava", održana je panel-diskusija pod nazivom – "Je li obiteljsko nasilje problem čitavog društva?"
Nakon serije tragičnih događaja, konačno smo se kao društvo dovoljno senzibilizirali da promijenimo tragičnu praksu u vezi obiteljskog nasilja jer se prečesto događalo da žrtve nisu bile adekvatno zaštićene. Što treba napraviti svatko od nas, što možemo napraviti kao pojedinci, a što bi trebale napraviti institucije...
Sudionici panela su bili: Višnja Ljubičić - Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova; Nataša Koražija - ravnateljica Centra za socijalnu skrb Samobor, Anica Tomić – članica inicijative #spasime te Bruno Šimleša, sociolog i moderator.
Panel – diskusija se održala nakon izvedbe predstave "Stela, poplava" Dina Pešuta, koja između ostalog, tematizira psihičko nasilje u obitelji. Predstava je premijerno izvedena sredinom ožujka, a kritika je zapisala: "Sretan je susret redateljice Selme Spahić s autorom teksta u ovoj predstavi zagrebačke "Gavelle". Dvoje umjetnika ne rade prvi put zajedno, a sad su postigli sklad kakav se rijetko nalazi na domaćoj sceni, pa je rezultat jasan. Glumci su zavoljeli uloge koje ih ispunjavaju, podjela je fantastična i među osmero glumaca nitko nije ništa drugo nego – odličan."

Panel-diskusija na temu: "Je li obiteljsko nasilje problem čitavog društva?"